Τα νέα μας

Πραγματοποιήσαμε μία μικρή αλλαγή της κεντρικής σελίδας του Spontes.com καθώς και σωστή εμφάνιση σε κινητά. Ελπίζουμε να σας αρέσει.

Νέα arcade παιχνίδια για τα μέλη του Spontes.com. Πλέον τα παιχνίδια με σκορ για τα μέλη του Spontes.com καθώς και θα γίνονται διαγωνισμοί σε διάφορα παιχνίδια. Επίσης στη λίστα παιχνιδιών θα προσθέτονται συχνά όλο και νέα παιχνίδια.

Το spontes άλλαξε μορφή. Νέο spontes, νέες γνωριμίες και chat. Ελπίζουμε να σας αρέσει το νέο look τη ιστοσελίδας. Εκτός από την εμφάνιση πλέον η ιστοσελίδα βολέυει και στα smartphones. Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της ιστοσελίδας απ το κινητό ή το tablet σας ευκολότερα.

Νέο Spontes 2015, νέα μοντέρνα σχεδίαση, νέες λειτουργίες στα προφίλ καθώς και διαφορετική εμφάνιση τους. Προσπαθούμε πάντα να ανανεώνουμε το site μας ώστε να είναι όλο και πιο λειτουργικό για την δική σας ευκολότερη διαχείριση των προφίλ σας ώστε να αναδεικνύετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας καθώς και να βρίσκετε ευκολότερα αυτό που ψάχνετε. Ελπίζουμε να σας αρέσουν και εμείς πάντα θα προσπαθούμε για περισσότερες και ευκολότερες λειτουργίες για τα εγγεγραμμένα μέλη του Spontes

Πρόσφατα το site μας αναβάθμισε τον server του για γρηγορότερη και ασφαλέστερη περιήγηση σας. Ευχαριστηθείτε λοιπόν το chat μας τις γνωριμίες καθώς και όλες τις υπηρεσίες που παρέχει το Spontes.